Ervaringen

Enige ervaringen van clienten.


Vermoeidheid

Vrouw, 43 jaar

Ik kamp al jaren met vermoeidheid. Al verschillende bloedonderzoeken ondergaan maar in de wereld van de wetenschap hebben ze niks kunnen vinden. Via een therapeut terecht gekomen bij Ingrid van den Ende. Prettige vrouw waar ik mij snel op mijn gemak voel....

Na de eerste drie behandelingen, waar voornamelijk is gewerkt op het immuunsysteem, storingen in de darmen, maag, lever en blaas, merkte ik dat ik meer energie begon te krijgen en mijn dag niet meer stopte om 20.00 uur. Ook de wetenschap dat klachten van zoveel afhankelijk kan zijn heeft mij veel bewuster gemaakt. Doordat Ingrid ook kennis heeft van voedingsstoffen heeft zij mij ook in de juiste richting kunnen helpen om mijn darmklachten te verlichten. Na 6 behandelingen waren al mijn klachten een heel stuk verbeterd. Door ook de juiste levensstijl aan te houden houd ik nu alles mooi in balans.

Vermoeidheid (2)

Man, 66 jaar

Lieve Ingrid, Heel erg bedankt voor de 6 behandelingen die ik heb gehad over een periode van drie maanden. Ik ben heel moe geweest de laatste jaren, veel last van hoofdpijn, slecht slapen, klachten over een slecht werkende lever en slecht werkende darmen. ieder bezoek ging het met mijn energie beter en gaven de tonen van de verschillende organen betere signalen af. Na zes behandelingen kon ik stoppen omdat het lichaam blijkbaar zichzelf met het eigen licht zodanig genezen had, dat ik me een ander mens voel.

Meer energie, levenslustig, ik slaap beter, de darmen werken beter. Hier ben ik heel blij mee. Terugkijkend was het een soort APK voor heel mijn lichaam. Ik kan er weer een tijdje tegen en ga zeker minstens een keer per jaar terugkomen. Nogmaals bedankt, het was ook heel prettig om bij jou op bezoek te komen.

Whiplash

Vrouw, 65 jaar

Twee keer heb ik een serieuze whiplash gehad. Met osteopathie en shiatsu kon ik de klachten wel de baas, maar om de zoveel tijd speelden ze in alle hevigheid op. Het is dan onmogelijk om te slapen, want in geen enkele houding kan je nek goed rusten. Verder heb ik dan een bonkend hoofd en prikkelende of dove armen en handen. Via een artikel en internet kwam ik op het spoor van de biofotonentherapie. Ik zocht naar het dichtstbijzijnde adres van een therapeut en kwam zo bij Ingrid terecht. Ik vond haar al snel professioneel en zorgvuldig. De behandeling was snel en leek heel effici├źnt.

Bijna te mooi om waar te zijn. Meteen erna waren mijn klachten over en ze zijn weggebleven. Sterker nog, ik heb me nog nooit in mijn leven zo goed gevoeld. De week erop bleek dat de spininversie die de eerste keer geconstateerd en gecorrigeerd was, niet was teruggekomen. Ook waren de meeste verstoringen verdwenen. Een teken dat mijn immuunsysteem en het herstellende vermogen van mijn lichaam (van 65 jaar) goed functioneren. Nog een keer ga ik terug voor controle en dan ben ik al uitbehandeld.

Fybromyalgie

Vrouw, 59 jaar

Toen ik begon met Bio-photonen therapie, had ik nogal een lijst met klachten. Hoofdklachten zijn: Fibromyalgie, Virtilligo en een droge huid. Ook heel veel last van Hoofdpijn, keelpijn, slecht slapen, pijn in schouderbladen, zijkant rib, onderarm erg gevoelig, maagzuur, plassen heel vaak, slechter zien, bloedend tandvlees, overgang opvliegers, schrijnende huid, hartkloppingen.

Nadat Ingrid van den Ende mij behandeld had is de Fibromyalgie minder geworden. Bepaalde plekken bleven nog wel gevoelig. Opvallend was dat na de eerste keer therapie de huid van mijn armen, buik, gezicht, en bovenbenen heel zacht geworden was. De hoofdpijn is minder en ik neem bijna geen paracetamol meer. Ik droom minder, geen maagzuur meer en de hartkloppingen zijn weg. We gaan door met de behandelingen en tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Ziekte van Lyme

Meisje, 16 jaar

Mijn dochter is nu 16 jaar en vanaf haar geboorte kampte ze al met gezondheidsproblemen. Jarenlang van dokters- en ziekenhuisbezoeken, alternatieve artsen en psychische hulp heeft tot het moment dat ze in aanraking is gekomen met Bio-fotonen niets uitgehaald. Op haar 4e had ze een beet op haar achterbeen wat leek op een tekenbeet. De bloedonderzoeken wezen uit dat het niet zo was en is daardoor nooit behandeld voor ziekte van Lyme. Zij kreeg daarna steeds meer gezondheidsklachten. Ziekte van Pfeiffer, CMV infectie, ontsteking aan de lymfeklieren, warm en maag klachten, psychische problemen, gewrichtspijn, stijfheid, oververmoeid, slapeloosheid, concentratiestoornissen, hoofdpijn, allergie├źn, paarskleurige handen enz. enz.

Vanaf groep drie werd ze veel gepest en daardoor psychische hulp nodig had. Nadat ze in juni 2006 naar de huisarts is geweest, waar zij te horen kreeg dat haar ziekte beeld leek op de ziekte van Fibromyalgie werd zij doorverwezen naar het UMC in Utrecht. Daar werd zij na langdurig onderzoek verteld dat ze in aanmerking kan komen voor psychische hulp en verder bloedonderzoeken niet nodig zijn. Alleen psychische hulp voor de ziekte maar geen medicijnen. Ze is op 29 juni naar de Bio-fotonen therapie gegaan en bij het meten werden al gauw de volgende oorzaken geconstateerd; vaccinatieschade, zware voedselvergiftigingen, ziekte van Lyme op energetisch niveau, ziekte van Pfeiffer op energetisch niveau, streptokok bacterie op haar hart, whiplash, toxoplasmose, elektron spin inversie. Deze oorzaken brachten verstoringen op haar hormoon systeem en organen ( hart, darmen, lymfestelsel, bloedcirculatie, aderen, glasblaas, maag) deze klachten horen bij Fibromyalgie. Na de eerste behandeling werd ze ziek, hartkloppingen, hoofdpijn, misselijk, overgeven, koorts, koude rillingen, moe, buikpijn, huilen, duizelig, leeg gevoel. Veel water drinken was het advies, want je lichaam is druk bezig. Ze viel in een diepe slaap en toen ze wakker werd kon ze weer normaal lopen! Dit was erg verrassend, want ze liep erg slecht, zakte regelmatig door haar benen, enkele keren viel ze zelfs van de trap. Vanaf die dag is alles beter gegaan. In de periode van behandelen heeft ze wel steeds last gehad van bijwerkingen maar het ging wel steeds een beetje beter met haar. Na 3 behandelingen was het goed met haar. Ze moet wel blijven waken om niet terug te vallen in een spin inversie, de spanningsvelden zijn een grote energie vreter voor haar.

Huidklachten

Man, 60 jaar

Al jaren heb ik huidklachten. Voorals 's avonds traden deze jeukklachten op. De laatste keer dat ik hiervoor bij een arts was kreeg ik te horen dat 10 % van de bevolking op de een of andere manier last heeft van deze soort aandoeningen. Vervolgens kreeg ik een anti-schimmel geneesmiddel voorgeschreven. Omdat verbetering uitbleef heb ik een afspraak gemaakt voor een bio-photonen therapie-behandeling. Het verheugt me te kunnen melden dat de effecten van de behandeling van mijn jeukklachten reeds na twee sessies totaal zijn verdwenen. Opmerkelijk was dat ik al na de eerste behandeling een enorme 'doorstroming' door mijn hele lichaam voelde. Het is een bevrijding van een weliswaar 'verborgen', maar hinderlijk ongemak.

Hooikoorts

Man, 45 jaar

In het voorjaar van 2006 werd ons tijdens een gezellige avond het een en ander verteld over Biofotonen-therapie. Mijn vrouw en ik raakten geinteresseerd in deze therapie. Mijn persoonlijke interesse werd met name gewekt door een schriftelijke uitleg hierover waarin werd beschreven hoe succesvol allergie te behandelen is met deze therapie. Ik ben namelijk zeer allergisch voor katten, huisstoffen en sinds enkele jaren kreeg ik steeds meer en heviger last van hooikoorts. Korte tijd later heb ik een eerste behandeling afgesproken, om daarna binnen een afgesproken termijn een 2e en 3e behandeling te laten plaatsvinden. Na de eerste behandeling was voor mij het resultaat al uiterst bevredigend. In een tijd waarin juist hooikoorts op zijn hevigst is, had ik nog maar zeer zelden niesbuien. Na de behandelingen te hebben afgemaakt (de 2e en 3e afspraak) heb ik tot op de dag van vandaag geen last meer van hooikoorts alsmede enige waarneembare vorm van allergie m.b.t. katten en huissstoffen.

Chronische verkoudheid...?

Man, 73 jaar

Maandenlang liep ik al rond met een hardnekkige verkoudheid die mij veel last bezorgde, zeker als lid van twee koren. Van vele kanten kreeg ik adviezen over hoe die verkoudheid en hoestbuien te bestrijden, maar niets hielp. Via via hoorde ik van de methode photonen coherentie-therapie, die gepraktiseerd wordt door Ingrid van den Ende. Ofschoon ik de inhoud (theorie) van de therapie vrij complex vond, heb ik me toch aan haar toevertrouwd voor het praktische deel. Na een eerste behandeling meende ik al enige verbetering te bespeuren, maar helemaal over was het nog niet. Een tweede behandeling volgde, en, tot mijn verbazing en vreugde was ik na twee dagen weer helemaal de oude! De oorzaak van dat wat ik verkoudheidsklachten noemde, bleken hoofdzakelijk diverse hardnekkige voedselvergiftigingen te zijn alsmede een rest van een longontsteking. Met deze ervaring kan ik de behandeling bij een ieder aanbevelen en ben ik Ingrid dankbaar dat zij mij, op een heel prettige manier overigens, van mijn verkoudheid heeft afgeholpen.

Duizeligheid snel moe,beenspierkrampen,huiduitslag

Vrouw, 81 jaar

Al lange tijd had ik last van de volgende klachten. Ik was altijd duizelig bij het opstaan en erg snel moe. Spierkramp in mijn benen. Regelmatig huiduitslag (bultjes). Zuivel, aardbei, ijs en kaas verdroeg ik zeer slecht. Op aanraden van Ingrid heb ik mijn matrasdek met magneten weggedaan. De magneten bleken namenlijk te belastend voor mijn organen. Dagelijks gebruikte ik Lipitor, preventief ten behoeve van cholesterol. Na twee behandelingen ben ik met dit medicijn gestopt. Tot mijn vreugde kan ik constateren dat bovengenoemde klachten zijn verdwenen. Ik ben veel energieker geworden. Beenspierkramp heb ik zo goed als nooit meer. Het lijkt ook wel of de allergie uit mijn lichaam is. Ik heb inmiddels kaas en veel ijs gegeten zonder uitslag te krijgen.